Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Avocado Media logo
Avocado Media logo

Digitale oplossingen die verbinden

Strategie en advies

De probleemstelling is helder. De uitdaging ook. Maar wat is er mogelijk op digitaal vlak? Hoe kan een online product oplossing bieden en zorgen voor groei en verlichting?

Plan een kennismaking

Tijdens de conceptfase stellen wij jouw doelen op. Wij onderzoeken knelpunten in jouw proces. Ondervinden hoe jouw doelgroep het best te bereiken is. Wie de gebruikers zijn en wat hun rechten zijn. Door jouw expertise te bundelen met onze kennis en ervaring, brengen wij gezamenlijk het concept in kaart. Deze fundering geeft ons houvast in het vaststellen van de functionaliteiten.

Aan de basis van ieder project staat een centraal vraagstuk. Wij gebruiken dit vraagstuk om gezamenlijk te bepalen hoe de fasering van jouw product eruit komt te zien. De ontwikkeling van een nieuwe website of platform kan namelijk flink uiteenlopen in grootte en complexiteit. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat wij in de eerste fase een MVP ontwikkelen, waarin wij ons richten op alleen de meest noodzakelijke functionaliteiten. Zo kunnen wij gericht feedback verzamelen en onderbouwd doorontwikkelen.


Strategie en advies voor succesvolle websites en online platformen

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen ?

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Plan een kennismaking

Bekijk onze andere diensten

Design en concept

Tijdens het design proces werken wij toe naar een klikbaar prototype. Wij verzamelen direct feedback. Zo voorkomen wij verrassingen en sturen wij indien nodig bij.

Development

Tijdens de technische realisatie bouwen onze developers het design na aan de hand van de nieuwste technieken. Dit zorgt voor een razendsnelle- en stabiele eerste oplevering.

Optimalisatie

Optimalisatie vormt de basis voor een succesvol product. Door het analyseren gebruikersdata en feedback, werken wij na de oplevering proactief aan structurele verbeteringen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter
020 737 12 65
Wij zijn bereikbaar

020 737 12 65

info@avocado-media.nl

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Plan een kennismakingsgesprek

2016 - 2022 | Avocado Media

Scroll down

Back to top