Onze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer omdat deze browser niet meer ondersteund wordt. Wij raden aan om over te stappen op Microsoft Edge.

Avocado Media logo
Avocado Media logo

Digitale oplossingen die verbinden

Design en concept

Tijdens het design proces werken wij toe naar een klikbaar prototype. Wij verzamelen direct feedback. Zo voorkomen wij verrassingen en sturen wij indien nodig bij.

Plan een kennismaking

Door duidelijk te krijgen voor wie wij ontwerpen, bepalen wij hoe wij ontwerpen. Daarom starten wij ieder project met een concept workshop. Hier wordt de doelgroep omschreven, doen wij inspiratie op en werken wij het concept gezamenlijk uit. Ook kunnen wij helpen met het uitwerken van jouw branding.

Design websites en online platformen in AmsterdamDe uitkomsten van de concept workshop staan aan de basis voor de branding van jouw digitale product. Wij leggen de identiteit van jouw webapplicatie vast in een ‘design system’. Hierin staan richtlijnen voor communicatie uitingen en het visuele design van jouw digitale product.

Om te zorgen dat onze producten schaalbaar zijn, ontwikkelen wij ‘future-proof’ designs. Aan de basis van ieder project staat het visuele design. Hoe zorgen wij dat deze designs staan als een huis voor de doorontwikkeling van onze projecten? Door het gebruik van de Atomic Design principe, is jouw design klaar voor de toekomst. Lees meer over Atomic Design.

De ontwikkeling van een volledig online product kan een goede oplossing zijn. Maar wat als je jouw aannames wil testen op de doelgroep? Of als je de doorontwikkeling wil baseren op feedback van echte gebruikers? In dit geval adviseren wij om te starten met de ontwikkeling van een prototype.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen ?

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Plan een kennismaking

Bekijk onze andere diensten

Strategie en advies

De probleemstelling is helder. De uitdaging ook. Maar wat is er mogelijk op digitaal vlak? Hoe kan een online product oplossing bieden en zorgen voor groei en verlichting?

Development

Tijdens de technische realisatie bouwen onze developers het design na aan de hand van de nieuwste technieken. Dit zorgt voor een razendsnelle- en stabiele eerste oplevering.

Optimalisatie

Optimalisatie vormt de basis voor een succesvol product. Door het analyseren gebruikersdata en feedback, werken wij na de oplevering proactief aan structurele verbeteringen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je gegevens achter
020 737 12 65
Wij zijn bereikbaar

020 737 12 65

info@avocado-media.nl

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Plan een kennismakingsgesprek

2016 - 2022 | Avocado Media

Scroll down

Back to top